Vi inviterer til åpningsbaluba!


Kjøkken og Bar, Møllergata 16

Aug 12th, 2021 7:00 to 10:00 pm
Reidar Larsen

Konsertsesongen med Oslo Bluesklubb og vår nye scene på Kjøkken og Bar åpnes med to band; både unge talenter og gamle mestere! Vi legger ut 100 billetter til å begynne med og øker så fort vi får trykket inn flere og restriksjonene slipper opp.

Torsdag 12. august 2021 fra kl 19.00–22:00
Billetter: 350/400 (medlem/ikke medlem) kjøpes på TicketCo

Kl 19:00–20:00 Otto Jr. med venner

Otto Jr. er vel kjent av de fleste bluestilhengere som et supertalent på gitar. Han har spilt i 3,5 år, synger litt og skriver egne låter. Otto Jr. sier selv at han har vært heldig og har fått spille med på så mange flotte og kule konserter. Lista over de han har spilt med er lang; blant annet Knut Reiersrud, Vidar Busk, Mike Zito, Marius Lien og mange, mange flere. Otto Jr. er også en del av Gibson Generation Group (G3) som består av 19 ungdommer fra hele verden. I januar 2020 var de samlet på NAMM 2020 der han fikk varme opp for Slash, Don Felder og Billy Gibbons.

Otto Jr. – gitar, vokal
Rune Tangen – bass
Glenn Skoglund Ask – trommer
Og en spesiell gjest – Synnøve Lagarhus

Otto Jr.

 

Kl 20:30–22:00 Reidar Larsen og Hjemmelaget

50 år i musikkens landskap
17. mai 1970 var det stor ungdomsfest i Stavangers storstue, Atlantic Hall. På scenen sto Reidar Larsen med sitt Philicorda GM751 orgel i bandet Evil Sect (tøft skulle det være…) og spilte aktuelle låter fra artister som Eric Burdon & The Animals, Aynsley Dunbar Retaliation og Tony Joe White. Pianotimer fra sjuårsalderen og halvannet år med ungdomsskolebandet Fidibus var bakgrunnen. Derfra har det bare rullet videre for Larsen, både som bandmedlem i halvt legendariske band som Nurk Twins, Stavangerensemblet og Smalhans, og med egne solo- og bandprosjekter hvor blues har vært hovedingrediensen.

I dag regnes Reidar som en av bærebjelkene og veteranene i norsk blues, med utallige opptredener på klubber og festivaler i inn- og utland (særlig USA og England), 15 egne plateutgivelser (en Spellemannpris, tre gullplater), plateutgivelser med band som Stavangerensemblet og Smalhans og om lag 100 større og mindre bidrag på andre band og artisters utgivelser. Samarbeidsprosjekter og gjesteopptredener med artistkolleger som Terje Tysland, Øystein Sunde, Marius Müller, Kristin Berglund, Hungry John, Rita Eriksen, Ole Paus, Jonas Fjeld, Steinar Albrigtsen, Svein Tang Wa og «alle» i nærheten av norsk blues og roots er også blitt en del av erfaringsbagasjen. I tillegg kommer opptredener med Roy Rogers og andre besøkende artister som «Banana» aka Lowell Levinger, Lowell Fulson, Alexis Korner, Peter Green, Mike Vernon, Royal Southern Brotherhood, Delbert McClinton, Mike Ledbetter & Mike Welch, Garth Hudson og Louisiana Red både live og på plate. Reidar kan også se tilbake på mange års samarbeid med Ann Sinclair & The Spirit Of Love Singers fra Cotton Club i Harlem, New York, hvor Jan Erik Kongshaug var sentral i arbeidet med et par konsertplater. På det meste har Larsen hatt om lag 120 opptredener per år, men han er nå nede i et mer moderat tempo med «bare» ca. 75. De siste par årene har også sideprosjektet Froddi & Compagniet vokst fram.

Reidar Larse: piano, vokal
Arne R. Skage: gitarer
Roald Brekke: bass
Atle H. Strøm: trommer

Del i vei!