Wolf Mail (CA)


Sosialen Møllergata 13, 0179 Oslo

Feb 10th, 2018 3:30 to 6:00 pm

Kjent som «The Heavy Weight Champion of the Blues» har Wolf Mail imponert bluespublikum i over 20 år. Født i Montreal, og oppvokst i syd-Frankrike gikk mye av oppveksten med til reiser. Han begynte å spille gitar i en alder av 10 år, inspirert av Elmore James og John Lee Hooker. Senere fikk han gitartimer hos David Goodman og holdt sin første konsert som fjortenåring. Når han var 17 reiste han hjemmefra for å turnere med eget band.

Han ga ut 2 plater på egenhånd tidlig på 90-tallet, før han signerte med ZKS Records hvor han har utgitt ytterlige 6 album. Når det gjelder kjærligheten til musikken, er Wolf Mail en artist som ikke inngår kompromisser. Og det har lønt seg. Gjennom mer enn tjue år med kontinuerlig turnering og en pålitelig leveranse av solide plater, har denne originale gitaristen, sangeren og låtskriveren skaffet seg en hengiven internasjonal tilhengerskare.

42-åringen er nesten like kjent for sine vokalprestasjoner som for gitarferdighetene. Lidenskapen for rå, ektefølt blues – fra Elmore James og John Lee Hooker til Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix og Albert Collins – kombinert med doser moderne soul, gjør Wolf Mail til en karismatisk og særegen artist.
“Oseana Auditorium” er Wolf Mails syvende og nyeste utgivelse – den foreligger både som CD og DVD og er et live-opptak fra Bergen i 2013.

Wolf Mail – vokal/gitar
Lukasz Gorczyca – bass
Tomek Dominik – trommer

Facebook   Webside

cc: 150/200 ticketmaster

https://youtu.be/7vfBeFxBegs

Del i vei!