Klubb-aktiviteter

Som medlem hos oss kan du være med på de aktivitetene vi tilbyr gjennom året. Vi annonserer spesielt for det som skjer både på web, nyhetsbrev og i sosiale medier. Bli med, da vel! Se en oversikt over slike.

BLI MED OSS…

elvevandring alnaelva

på korte eller lange turer rundt om i byen, på asfalt eller grusveier, på hverdager eller søndager!
Her snakker vi lave skuldre og lav terskel for å bli med. På ukedager tilbyr vi korte turer, og på søndager kan vi ha lengre opplegg. Noen turer blir krydret med historiske fakta, andre med pølsegrilling eller annet vi måtte finne på! Her trenger vi kanskje litt hjelp fra dere – sikkert mange som har kunnskap om de områdene vi skal ferdes i.

Du trenger ikke melde deg på – bare møt opp om du vil bli med! Vi legger ut forslag til turer fremover og så er det opp til deg om du vil henge på.

Mer om Bli med oss og kalender

BARNEBLUES

barneblues

På grunn av pandemien arrangeres det ikke barneblues.
Oslo Bluesklubb inviterer til barneblues to ganger i året!
Ta med barn/barnebarn – dine egne eller andres!

Et barnevennlig band  spiller og underholder barna fra kl. 15.00–17.00.

Bluessanger er ofte små historier om helt hverdagslige ting. Blue betyr blå, og når man sier at man er blue på engelsk, betyr det at man er trist. Hvis du har en dårlig dag og vil at den skal bli bedre, kan du spille en blues, er det noen som sier.
Men blues er ikke bare trist, sangene kan være både triste, glade, sinte, tullete, eller noe midt i mellom.

Hvis man har lyst til å se ut som skikkelige bluesfans, kan man ta på en gammel hatt eller sixpence og solbriller.

Etter første sett er det pause med gratis pølser og boller til barna! Brus og kaffe kjøpes i baren. Så er det mer musikk!

I løpet av dette settet får barna utdelt rytmeinstrumenter slik at de kan spille med når bandet spiller. Etterpå kan de ta med rytmeinstrumentene hjem.

Ta med barn/barnebarn og møt opp – dette er moro!

Arrangementet passer for barn fra ca 2–10 år. De aller yngste barna bør ha hørselsvern med seg.

Barnevogner kan settes i bakgården.

Se nærmeste arrangement.

«HUSET» VÅRT PÅ NOTODDEN

Huset på Notodden

Under bluesfestivalen på Notodden kan vi tilby overnatting og sosialt samvær med klubbmedlemmer! Vi er så heldige å få leie hele Røde Kors-huset.

Prisen for 2019 var kr 1100.- per person, for hele helgen, uansett når man ankommer. Huset er tilgjengelig fra torsdag kl 12.00 til søndag kl 15.00. Plassene er prioritert for medlemmer av OBK.

Salg av plassene er fra mai og til det er fullt.

Melding om fullt belegg legges ut på websiden vår og de som er heldige å få plass blir lagt inn i en gruppe på Facebook. Her er det førstemann til mølla som teller. De som ikke får plass, får pengene tilbake. Det er kun 50 plasser totalt!

Camping på plenen er ikke tillatt.

Det er IKKE madrasser på huset. Alle MÅ ta med egen seng/madrass, i tillegg til mat/drikke, håndkle og annet du måtte trenge under oppholdet. Huset har stort kjøkken for enkel matlaging og sosial samling. Og det er toaletter, håndvask og 2 dusjer.

Lørdag fra kl 12.00: grilling av pølser og passende drikke  for husets gjester. Og som tidligere år, en minikonsert på trappa.

Velkommen til Notodden Bluesfestival med Oslo Bluesklubb!

SOMMERFEST

sommerfest

Det vurderes fra år til år hvilken type sommerfest vi skal tilby medlemmer. I 5 år har vi arrangert sommerfest i Kværnerbyen sammen med Østkanten Bluesklubb. Nå holder vi sommerfesten på Sosialen med flere band og serverer grillmat i bakgården.

JULEBORD

Vi arrangerer en eller variant på julebord om dette er mulig og ønskelig. 

Del i vei!