Oppdatert: Viktig info fra oss

I disse tider kan vi ikke tilby våre medlemmer det vi skulle ønske! Men vi arrangerer konserter hver lørdag med maks sitteplasser som er tillatt etter de gjeldende reglene, servering ved bordene og vi følger smittevern-reglene – alt for at du skal føle deg trygg på våre konserter. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Siste påbud er at du må ha på maske når du kommer til konserten og helt frem til du sitter ved anvist bord. Du må også ha på maske frem og tilbake til toalett eller røykeområde.

Støtt opp om disse konsertene om du har mulighet, vi taper penger på hver stol som er tom!

Jubileumsfesten
De som hadde kjøpt billett til Røverstaden får refundert billettene, men det kan ta opptil 60 dager i følge Ticketmaster. Røverstaden sender ut e-post til alle billettkjøperne om dette.

Barneblues får vi ikke arrangert. Men vi kommer sterkere tilbake så fort det er ansvarlig å tilby dette.

Ut på tur!
Vi starter opp igjen med turer da vi tenker at det er mulig å praktisere avstand og smittevern på slike turer.

Nyhetsbrev
Vi har besluttet å avvikle nyhetsbrevet og oppfordrer alle til å følge med her på våre websider. Alle konserter legges ut på forsiden, og all aktuell informasjon finner du nederst på forsiden. På Facebook vil du få samme informasjon og det er viktig at du Liker Facebooksiden vår slik at vi dukker opp i din feed.

Last ned appen TicketCo Wallet
Enkel tilgang til alle dine billetter via kun én felles QR-kode i appen. Her har du full kontroll på dine billettkjøp! Ta kontakt med oss i døra om det er noe du lurer på!

Del i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.