Siste nytt fra OBK

Konserter i juni

Vi har rigget oss til på nytt sted og kjørt en prøvekonsert. Vi vil arrangere 3 gratiskonserter nå i juni. Reserver plass via TicketCo.

Link til arrangementene

Årsmøte utsatt

Årsmøte er utsatt inntil restriksjonene oppheves. Sittende styre fungerer inntil årsmøte er holdt.

Oslo Bluesklubb flytter over gata

Etter den triste meldingen om at bygget som huser Sosialen ble solgt tidligere i høst, og alle leietagere ble oppsagt, står vi plutselig uten scene.

Men den driftige eier av Sosialen driver også Kjøkken & Bar, nesten rett over gata, og han ønsker oss velkommen over. PA-anlegget blir flyttet over og det borger jo for fortsatt bra lyd, og her er det god plass.

For å ha flere ben å stå på ønsker Kjøkken & Bar å starte med å vise fotballkamper, noe som setter en stopper for oss på lørdag ettermiddag. Vi har nå blitt enig om at vi disponerer torsdag kveld med konsert fra 19.30. Varighet på en konsert blir som før 2 timer med 30 min pause, altså ferdig kl 22:00. Da kan man gå hjem eller sitte og høre mer blues; vi disponerer hele kvelden. Det vil bli enten CD eller DVD med blues over anlegget etter konsertene. Flere TV-skjermer sørger for at alle kan se når det kjøres blues-DVD.

Vårt 25-års jubileum i år ble som dere kjenner til, noe amputert. Men vi har tenkt å henge på i ennå noen år og håper alle vil bli med oss videre på ferden, og sikre at vi kan sette på flotte artister fra inn- og utland på vår nye scene Kjøkken & Bar, Møllergata 16. Link til kart.

Vi planlegger en Grand Opening så snart vi kan samles igjen!

Del i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.