Fullt! Overnatting på Huset under Notodden Bluesfestival 2019

Huset på Notodden
Pølsefest og band på trappa!

Under bluesfestivalen på Notodden kan vi tilby overnatting og sosialt samvær med klubbmedlemmer! Vi er så heldige å få leie hele Røde Kors-huset. Festivalen er fra 1. – 4. august 2019.

Prisen for 2019 blir kr. 1100.- per person for hele helgen, uansett når man ankommer. Huset er tilgjengelig fra torsdag kl 12.00 til søndag kl 15.00. Plassene er prioritert for medlemmer av Oslo Bluesklubb.

Salg av plassene starter fra og med 16. mai og til det er fullt.
Betaling til konto 1607 40 63970. Husk å skrive navn på de som skal overnatte . Salget er nå avsluttet.

Her er det førstemann til mølla som teller. De som ikke får plass, får pengene tilbake. Det er kun 50 plasser totalt!

I år har vi 3 hybler med dusj og kjøleskap i kjelleren for utleie! Kr 2000 per seng. Maks to senger per hybel. Det blir loddtrekning om hvem som får disse. Send en e-post til rolf@osloblues.com og skriv Hybel i emnefeltet. Si fra om dere er flere som skal bo sammen. Trekningen skjer torsdag 23. mai kl 20.00. Melding legges ut på denne siden og sendes direkte til de som er trekt ut. Hyblene er trekt og melding sendt de heldige.

Melding om fullt belegg på hele Huset legges ut på websiden vår og de som er heldige å få plass blir lagt inn i en gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/543114695876259/

Camping på plenen er ikke tillatt.

Det er IKKE madrasser på huset (kun på hyblene). Alle MÅ ta med egen seng/madrass/sengetøy, i tillegg til mat/drikke, håndkle og annet du måtte trenge under oppholdet. Huset har flere kjøleskap, et stort kjøkken for enkel matlaging og sosial samling. Og det er toaletter, håndvask og 2 dusjer i kjelleren. Alle bidrar med en pose traktekaffe til felleskjøkkenet.

Lørdag fra kl 12.00: pølser og passende drikke for husets gjester. Og som tidligere år, en minikonsert på trappa – i år med Jelly Roll Men!

Velkommen til Notodden Bluesfestival med Oslo Bluesklubb!

Adresse: Professor Tronstads gate 10, 3675 Notodden.

Del i vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.